Sök:

Kategori: Datorer

VirusBetyg på Virus

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Virusvarning!
Om du får ett e-mail med ärendet "BadTimes" -
radera det omedelbart utan att läsa det!
"BadTimes" är det farligaste e-mail-virus som någonsin
skapats! Skicka detta vidare till alla du känner.
BadTimes är ett virus som snabbt och
enkelt raderar din hårddisk.
Och inte nog med det, det angriper alla
diskar som står inärheten av din dator! Det kommer att vrida upp
värmen i din kyl så att din glass smälter.
Det kommer att avmagnetisera alla dina
plastkort så att du inte kan använda dem, radera alla
inställningar på din TV och använda ultraviolettstrålning för att göra repor i alla dina CD- skivor. Det kommer att ge ditt telefonnummer till din före detta. Det kommer att blanda svampbuljong i ditt akvarium. Det kommer att dricka upp all din öl och lämna smutsiga sockar på köksbordet då du ska få gäster.Det kommer att stoppa en död kattunge i bakfickan på dina bästa byxor och gömma dina bilnycklar då du är sen till jobbet.
BadTimes kommer att få dig att bli kär i en pingvin och ge dig
mardrömmar om cirkusdvärgar. Det kommer att hälla socker i din bensintank samtidigt som det går ut på middag bakom din rygg med din nuvarande killetjej och hela middagen betalas med ditt kontokort. Det kommer att förföra din mormor. Det bryr sig inte om hon är död, ty så kraftfullt är BadTimes-viruset. Det sträcker sig bortom gravens gräns för att besudla de ting som vi älskar mest. Det kommer att slumpmässigt flytta runt din bil på parkeringar så att du inte hittar den. Det kommer att sparka din hund. Det är lömskt och påhittigt. Det är farligt och förfärande att se. Det har också en rätt intressant nyans av ljust, ljust lila. BadTimes kommer att ge dig almsjuka. Det kommer att lämna toalettlocket uppe. Det kommer att tillverka sprit i ditt badkar och ringa efter polisen samtidigt som, det kokar ägg i mikron och jagar skolbarn med din jordfräs. Jobbigt va?
Inlagd avInlagd av: Peggy Betyg för detta skämtBetyg: 2 Antal besökare av detta skämtBesök: 16293 Tipsa en vän om + VirusTipsa en vän Skriv ut VirusSkriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/datorer/virus.aspx
Tom utfyllnadsbild