Sök:

Kategori: Familj

TvillingproblemBetyg på Tvillingproblem

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Det var två tvillingar, Per och Erik. Per var ägare till en gammal eländig båt. Nu råkade det sig att Eriks fru dog samma dag som Pers båt sjönk.
Några dagar senare så mötte en gammal snäll tant Per och misstog honom för Erik och sa: "Jag är hemskt ledsen att höra om din förlust, det måste kännas förfärligt." Per som trodde att hon pratade om hans båt svarade:
"Nja, faktum är att jag är ganska glad att slippa henne, hon var genomrutten från första början. Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade som en gammal död fisk. Hon läckte hela tiden och hade en stor spricka baktill och ett präktigt stort hål framtill också. Varje gång jag använde henne så blev hålet bara större och hon började läcka ännu mer. Jag antar att det som till sist gjorde slut på henne var när jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ut och ha lite kul.
Jag varnade dem att hon var i ganska dåligt skick men de ville ha henne ändå. De idioterna försökte alla att komma in i henne på samma gång så hon sprack upp i mitten.
Men vad gör det, det är väl bara att börja kolla annonserna om man ska hitta en ny."

Den gamla damen svimmade.
Inlagd avInlagd av: Nisse Betyg för detta skämtBetyg: 3 Antal besökare av detta skämtBesök: 5512 Tipsa en vän om + TvillingproblemTipsa en vän Skriv ut TvillingproblemSkriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/familj/tvillingproblem.aspx
Tom utfyllnadsbild