Sök:

Kategori: Kvinna

Billiga flickor!Betyg på Billiga flickor!

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

En man satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom:
- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som Du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, men på ett villkor. Helt förbluffad, frågade mannen vad det var för villkor.
- Du måste tala om för mig vad jag ska göra, med bara tre ord. Mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand. Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt:

???- Måla mitt hus!

(Vem sa att det är dyrt att anlita hantverkare???)
Inlagd avInlagd av: Nisse Betyg för detta skämtBetyg: 3 Antal besökare av detta skämtBesök: 12319 Tipsa en vän om + Billiga flickor!Tipsa en vän Skriv ut Billiga flickor!Skriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/kvinna/billiga-flickor.aspx
Tom utfyllnadsbild