Sök:

Kategori: Kyrka

Två resande änglarBetyg på Två resande änglar

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Tag dig tid till att läsa detta.

Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.
Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.
Istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det. Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet. Hon svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."
Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus. Snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i deras sängar för att vila sig ordentligt. När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande. deras enda ko låg döende på ängen. Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre hur hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända. Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå. Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du tillät att hans enda ko dör.
Den äldre ängeln svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror." När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet, eftersom han var så girig. Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav honom kon istället." Saker är inte alltid sådana som man tror. Någon gång händer det saker som man är olycklig över.
Tro att varje sådan händelse är till din fördel. Med tiden kommer du att få veta..
Några människor kommer snabbt in i våra liv och snabbt försvinner ur våra liv. Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv. De lämnar vackra spår i våra hjärtan. Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän! Igår är historia. Imorgon är en gåta. Idag är en present och därför heter det nutiden. Lev och njut i varje ögonblick! Ta den lilla ängeln och var rädd om den. Han vaktar över dig.
Det är en speciell ängel som du måste (skicka till någon som du bryr dej om och då önska dig något. Om du skickar den vidare kommer din önskan att uppfyllas och han kommer alltid att vara din skyddande ängel Om du inte skickar den vidare kommer tårar att rinna. Sudda inte bort det här meddelandet!)
Just nu är någon väldigt stolt över dig.
* någon tänker på dig
* någon saknar dig
* någon vill prata med dig
* någon vill att du inte har problem
* någon är tacksam för din hjälp
* någon vill hålla din hand
* någon vill se dig lycklig
* någon vill ge dig en present
* någon älskar dig
* någon beundrar din styrka
* någon behöver din axel
* någon behöver att du skickar den här ängeln till honomhenne!
Inlagd avInlagd av: Nisse Betyg för detta skämtBetyg: 2 Antal besökare av detta skämtBesök: 8404 Tipsa en vän om + Två resande änglarTipsa en vän Skriv ut Två resande änglarSkriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/kyrka/tva-resande-anglar.aspx
Tom utfyllnadsbild