Sök:

Kategori: Övriga

Rollspel på hemmetBetyg på Rollspel på hemmet

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Märta är en liten vilde i sin rullstol, och älskar att fräsa omkring på hemmet. Hon tar kurvor på ett hjul och bottar ur i de långa korridorerna. Men, eftersom hon och övriga på hemmet inte riktigt har alla hästar i stallet, så tolererar de varandras egenheter.

En dag när Märta drog på längs en korridor, öppnades en dörr och Mats klev ut i korridoren med armen höjd. "STOPP!" sa han med myndig stämma. "Har du körkort för den där?" Märta rotade i sin handväska och fick fram ett chokladpapper och höll upp det. "OK!" sa Mats och Märta drog vidare.

När hon tog kurvan vid TV-rummet med skrikande däck, dök Gösta upp framför henne och begärde att få se skattekvittot. Märta dök ner i handväskan igen och drog fram ett flaskunderlägg. Gösta nickade slött och sa "Varsågod och kör vidare, damen."

Märta närmade sig den sista korridoren innan hon kom fram till entrén, uppenbarade sig Folke framför henne iförd inte mer än ett rejält stånd.

"Åh nej, inte blåsa i alkotesten nu igen!"
Inlagd avInlagd av: NA Betyg för detta skämtBetyg: 2 Antal besökare av detta skämtBesök: 4969 Tipsa en vän om + Rollspel på hemmetTipsa en vän Skriv ut Rollspel på hemmetSkriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/ovriga/rollspel-pa-hemmet.aspx
Tom utfyllnadsbild