Sök:

Kategori: Övriga

StorsäljareBetyg på Storsäljare

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)


Det var en kille som flyttade till Sidney och gick till de stora varuhuset för att söka jobb. Föreståndaren undrade om han hade någon säljarerfarenhet och killen svarade att han varit försäljare hemma. Okey sa föreståndaren som gillade killen, du kan börja i morgon på prov. Jag kommer ner efter stängningsdags och kollar hur det gått för dig.
Efter affären hade stängt så kom föreståndaren ner och frågade killen hur många kunder han haft idag. Killen svarade.
En.
Föreståndaren skrek - BARA EN? Normalt har våra säljare mellan 20 och 30 kunder per dag.
Hur mycket köpte kunden för?
101.236.64$ sa killen.
101.236.64$ utropade föreståndaren förvånat. Vad sålde du till honom?
Först sålde jag en liten fiskkrok, sen en lite större fiskkrok, sen en fiskeutrustning. Sen frågade jag vart han skulle åka och fiska och han sa, nere vid kusten, så jag sa till honom att då behöver han en båt så vi gick till båtavdelningen och jag sålde en Chris Craft med dubbla motorer. Då blev han osäker ifall hans Honda Civic skulle orka dra båten så jag gick med honom till bilavdelningen och sålde en Nissan Pajero 4X4 till honom.
Föreståndaren förvånat - Du menar att en kille kommer in här för att köpa fiskkrok och du säljer en båt och en bil till honom.
Killen - Nej nej nej. Han kom in för att köpa tamponger till sin fru och jag sa till honom att eftersom helgen ändå är förstörd så kan du lika gärna åka och fiska.....
Inlagd avInlagd av: Dream Betyg för detta skämtBetyg: 3 Antal besökare av detta skämtBesök: 3751 Tipsa en vän om + StorsäljareTipsa en vän Skriv ut StorsäljareSkriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/ovriga/storsaljare.aspx
Tom utfyllnadsbild