Sök:

Kategori: Sex

Lite funderingar kring sex och samlevnad.....Betyg på Lite funderingar kring sex och samlevnad.....

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Min fästman har fortfarande känslor kvar för sin förra flickvän och jag är rädd att han inte kommer att vara trogen.
SVAR: En mans kapacitet att älska är oändlig, det är anledningen till alla kvinnor han haft före dig. Att han har några andra kvinnor än dig visar bara hur mycket han faktiskt älskar dig. Bästa sättet är att köpa honom en fin dyr present, och göra i ordning ett gott mål mat åt honom och inte nämna detta något mer.

Min man vill ha en trekant med mig och min syster.
SVAR: Din man är helt hängiven åt dig, han kan inte få nog av dig, så han går på det näst bästa - din syster. Det är inget stort problem, det kommer att föra dig och din familj närmare varandra. Varför inte fråga dina kusiner att vara med? Om du fortfarande är oroad, låt honom gå till dina släktingar. Köp honom en fin dyr present, och laga ett gott mål mat åt honom. Och nämn inte denna
fundering för honom.

Min man tjatar ständigt att jag ska utföra oralsex på honom.
SVAR: Gör det. Sperma smakar gott och innehåller endast 10 kalorier per tesked. Det är dessutom nyttigt och hjälper dig att behålla din figur och det ser till att din hy glänser. Instinktivt vet en man om detta. Att han frågar om detta är totalt osjälviskt. Oralsex gör extremt ont för en man. Detta visar hur mycket han älskar dig. Bästa sättet är att köpa honom en fin dyr present, och göra i ordning ett gott mål mat åt honom och inte nämna detta mera.

Min man vet inte var min klitoris sitter.
SVAR: Din klitoris är inte din partners problem. Om du måste leka med den, gör det på din egen tid. För att hjälpa till med familjebudgeten kan du videofilma dig själv när du gör det och sedan sälja videon på en bilverkstad. För att du inte ska känna dig skyldig att göra detta, så köp en fin dyr present, och laga ett mål mat åt honom.

Min man somnar direkt efter att vi haft sex, vi får ingen tid att prata.
SVAR: Sex är väldigt krävande av en man, efteråt behöver han faktiskt sömn och lugn & ro. Du förstår, ju mer han älskar dig, desto mer krävande blir hans kärleksakt därför behöver han mer sömn. Du måste sluta att pressa honom. Så köp en fin dyr present, och laga ett mål mat åt honom.

Min man kan bara hålla på i 30 sek, sen går det för honom.
SVAR: Din man älskar dig väldigt mycket. Han är så tänd på dig att han inte kan kontrollera sig själv. Faktiskt, ju kortare kärleksakt, ju mer älskar han dig. Visa honom att du älskar han, så köp en fin dyr present, och laga ett mål mat åt honom.

Min man är inte intresserad av förspel.
SVAR: Förspel för en man gör väldigt ont. Kontentan är att du älskar inte din man så mycket som du borde. Han måste jobba hårt för att tillfredsställa dig. Tänk inte på alla önskningar du vill uppfylla, utan köp en fin dyr present, och laga ett mål mat åt honom.

Min man har aldrig gett mig en orgasm.
SVAR: Den kvinnliga orgasmen är en myt. Den är bara till för alla manshatande feminister, och är en fara för familjen. Nämn inte detta igen för din man, visa nu att du älskar honom genom att köpa att fin dyr present. Och glöm nu inte att laga ett kärleksfull måltid åt honom.
Inlagd avInlagd av: NA Betyg för detta skämtBetyg: 2 Antal besökare av detta skämtBesök: 13478 Tipsa en vän om + Lite funderingar kring sex och samlevnad.....Tipsa en vän Skriv ut Lite funderingar kring sex och samlevnad.....Skriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/sex/lite-funderingar-kring-sex-och-samlevnad-.aspx
Tom utfyllnadsbild