Sök:

Kategori: Sport

Ett brynäsfans, ett timråfans och ett modofans....Betyg på Ett brynäsfans, ett timråfans och ett modofans....

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Ett brynäsfans, ett timråfans och ett modofans var i saudiarabien. Dom var på en bar och dom hade druckit mkt så dom började bråka om vems lag som var bäst.
- Mitt lag äe bäst!
- Nej mitt!
- Nej mitt!
Och så höll dom på tills polisen kom och sa att det var olaglgt att bråka medans man drack i saudarabien så dom skulle få tre piskrapp var. Dagen dom skulle så piskrappen på var kungen stan och han var på ett jättebra humör så han sa:
- Ni kan få en önskning var, men ni får inte önska er att inte få några piskrapp!
Först var det brynäsfansets tur och han såg sej omkring och såg en gubbe som sålde hö...så han sa att han vlle ha en stor hösäck fastbunden på ryggen när han piskades. Men gubben som skulle piska blev jättearg så han slog rakt genom direkt!
När det var timråfansets tur så önskade han sej att få två hösäckar fastbundna på ryggen. Men gubben som piskade blev bara ännu argare så timråfanset blev nästan medvetslös. Nu var det modofansets tur och kungen sa:
- Eftersom jag alltid har hejat på modo så får du två önskningar.
Då sa modo fanset:
- Jag vill ha fyrtio piskrapp... men jag vill också att ni knyter fast timråfanset på min rygg.
Inlagd avInlagd av: Anneli =) Betyg för detta skämtBetyg: 3 Antal besökare av detta skämtBesök: 12022 Tipsa en vän om + Ett brynäsfans, ett timråfans och ett modofans....Tipsa en vän Skriv ut Ett brynäsfans, ett timråfans och ett modofans....Skriv ut Facebook


Direktlänk till detta skämt:

http://www.grr.se/roliga-historier/sport/ett-brynasfans-ett-timrafans-och-ett-modofans-.aspx
Tom utfyllnadsbild