Gör så här:
till 16 st
Så här gör du:
Blanda ner i den hårdvispade crème fraîchen blötlagt och smält gelatin, räkor, lök och örter. Smaka av med citronsaft, senap, salt och peppar.
Ta ut rundlar ur franskbrödskivorna med ett järn, cirka 4 cm i diameter. Gör små bakelser med bröd som botten och topp, och crème fraîchefyllningen emellan.
Garnera bakelserna med crème fraîche på toppen och kanterna. Rulla kanten runt om på ett smörgåspapper med krossade ostbågar.
Sätt bakelserna på fat och klicka på rom, sätt dit en räka på varje samt en citronsnibb och ett gräslöksstrå.
Passar till:
Chilimarinerade havsspett
Citrusmarinerad lax på tonfisk
Färserad laxbakelse
Gazpacho med musselspad
Gösterrin med kräftfärs
Helstekt mandelforell
Labana (färskostdip)
edd