Gör så här:
1. Halvera kinakålen och ta bort dfen vita stammen. Skölj kålen och strimla i fina strimlor.
2. skölj och skala morötterna och zuccinin i mycket tunna skivor.
3. Skölj fiskfiléerna i rinnande vatten och låt dem rinna av. Droppa över citronsaften.
4. Blanda grönsakerna och lägg dem i ångkoksinsats. Lägg fisfiléerna ovanpå. Salta, peppra och strö över örterna.
5. Koka upp bujongen i en kastrull. Botten bör vara täckt med minst 3 cm vätska. Sätt ångkoksinsatsen ovanpå. Täck över med tättslutande lock och låt fisken och grönsakerna ångas i 7-10 min.
6. Värn 4 tallrikar i ugnen. Lägg upp fisken och grönsakerna på tallrikarna och droppa över lite buljong. Servera med bröd
Variation:
Istället för att använda aborre, som är en sötvattenfisk, går det utmörkt att använda kungsfisk eller torsk istället. Servera fisken med bröd, en knaprig grönsallad och/eller nypotatis.
En enkel regel för att laga fisken är:
Skölj, syra och salta - d v s skölj av i kallt rinnande vatten, droppa över citronsaft och salta precis innan tillagning.
Stick ner spetsen på en kniv i den tjockaste delen av fisken. om spetsen blir varm så är fisken färsdig.