Sök:

Ungersk gulasch

Ingredienser
75 g benfritt nötkött eller bogfläsk
1 gul lök
1/2 grön paprika
1/2 msk margarin
2 krm salt
1/2 krm vitpeppar
2 krm paprikapulver
2 msk tomatpuré
1 - 1 1/2 dl vatten
ev. 1/2 krm mejram
ev. lite vitlökspulver
Information
Kategori: Kött
Inlagd av:
Datum: 23 mar
Besök: 5756
Betyg: Betyg för Ungersk gulasch
Betygsätt
Bild för Ungersk gulasch

Gör så här:

Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i skivor.
Skölj och skär paprikan i strimlor. Smält margarinet i en stekgryta. Bryn kött, lök och paprika väl.
Krydda med salt, vitpeppar, paprikapulver, ev. mejram och ev. vitlökspulver.
Späd med tomatpuré och vatten. Rör om.
Låt grytan småkoka under lock i 20- 30 min. Rör om då och då.

Till 2 perosner
Tom utfyllnadsbild